
Foto- en video-opruimer
InbegrepenSwipe door de foto's en video's op je iPhone. Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt, en verwijderde items wachten 30 dagen in Recent verwijderd.
Meer informatie : Foto- en video-opruimerVeeg je foto's, video's en e-mail schoon: links verwijdert, rechts bewaart. Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt.
25 gratis swipes per dag. Pro begint met 3 dagen gratis proef.

Sleep de kaart naar links om te verwijderen of naar rechts om te bewaren, of gebruik de knoppen.
Je logt in met een app-wachtwoord, en dat blijft op je telefoon.












Eén swipe, twee dingen om op te ruimen. Ruim eerst je cameralijst op, daarna je inbox.
Geef toegang en begin met je foto's en video's. Ze worden op je iPhone verwerkt en nooit geüpload.
Links verwijdert, rechts bewaart. Fout gemaakt? Maak het meteen ongedaan. Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt.
Zie hoeveel ruimte je hebt vrijgemaakt, met reeksen om je gemotiveerd te houden. Voeg ook een e-mailaccount toe als je wilt.

Kaarten op volledig scherm met datum en grootte, en de lengte bij elke video.
Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt, en verwijderde items wachten 30 dagen in Recent verwijderd.

Draai je laatste swipes met één tik terug, zodat opruimen nooit riskant voelt.
Je foto's verlaten je iPhone nooit, en je e-mail gaat rechtstreeks tussen je provider en je telefoon.

Voeg een account toe met een app-wachtwoord en swipe door je inbox op dezelfde manier: links naar de Prullenbak, rechts bewaren.
Zet alles van een drukke afzender in één keer in de Prullenbak, of begin met de grootste en oudste mail.
Begin gratis. Upgrade wanneer je sneller wilt opruimen.

$0voor altijd
$2.99per week
Beste waarde
$29.99per jaar
1
Vandaag
Start je gratis proefperiode van 3 dagen met het Wekelijkse of Jaarlijkse abonnement. Vandaag betaal je niets.
2
Dag 3
De proefperiode eindigt en je abonnement start: $2.99 per week of $29.99 per jaar.
3
Altijd
Zeg op via Instellingen > Apple-ID > Abonnementen minstens 24 uur voor het einde van de proefperiode, dan wordt er niets afgeschreven.
Abonnementen worden via je Apple-ID in rekening gebracht en verlengen automatisch, tenzij je minstens 24 uur voor het einde van de periode opzegt. Prijzen in USD; lokale prijzen kunnen afwijken. Zie de abonnementsvoorwaarden.
Ja. Je krijgt elke dag 25 gratis swipes. SwipeAchieve Pro haalt de limiet weg en voegt Afzender opruimen en slim sorteren toe. Het begint met 3 dagen gratis proef, daarna $2.99 per week of $29.99 per jaar.
Niet meteen. Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt in het systeemvenster van de iPhone, en verwijderde foto's en video's blijven daarna 30 dagen in Recent verwijderd, dus je kunt ze nog herstellen.
Nee. Foto's en video's worden op je iPhone verwerkt en nooit geüpload. We verkopen je gegevens nooit en gebruiken ze niet om AI-modellen te trainen.
Ja. Voeg een e-mailaccount toe met IMAP en een app-wachtwoord en swipe naar links om een mail naar de Prullenbak te verplaatsen of naar rechts om hem te bewaren. Je wachtwoord staat alleen in de Sleutelhanger van je iPhone en mail gaat rechtstreeks tussen je provider en je iPhone.
Een apart wachtwoord dat je e-mailprovider voor één app aanmaakt, zodat je je gewone wachtwoord nooit deelt. Meestal zet je eerst tweestapsverificatie aan en maak je daarna een wachtwoord aan met de naam SwipeAchieve.
Nee. iOS staat niet toe dat apps de opslag van andere apps meten. SwipeAchieve telt de ruimte die vrijkomt door de foto's, video's en mails die je opruimt.
Ja. Tik op Ongedaan maken om je laatste swipes terug te draaien. Er wordt niets verwijderd tot je bevestigt, en een mail die je naar links swipet gaat naar je map Prullenbak, waar je hem ook kunt herstellen.
Open Instellingen op je iPhone, tik op je naam, dan op Abonnementen en kies SwipeAchieve. Zeg minstens 24 uur voor verlenging op om niet te worden afgeschreven.
SwipeAchieve komt naar Google Play. De iPhone-app is de eerste release.